Судоку за Печат

Судоку за Печат | Судоку Книги

Във време, доминирано от екрани, нашите Судоку за печат страници осигуряват освежаваща почивка и предлагат практическо изживяване, което ангажира както младите, така и старите умове.


Последни Игри

Играй   Ниво Играч Време
Играй СудокуужасноJussi28:14
Играй СудокуСредно17:39
Играй СудокуужасноTonvanN19:34
Играй СудокуСредноAnwar tamra04:15
Играй СудокуСредноRfb07:42
Играй СудокуужасноLahrizi13:48
Играй СудокуЛесноna nid8804:03
Играй Судокуужасноmie20:55
Играй СудокуТрудноגילא07:40
Играй СудокуужасноJose194909:53

Относно live sudoku


LiveSudoku.com е дом на всички онлайн Судоку играчи от цял свят.
A Sudoku puzzle е числов кръстословичен пъзел, където целта е да запълните 9х9 поле с числа по такъв начин, че всеки ред и всяко от 3х3 подполетата да съдържат числата от 1 до 9.

Live-Sudoku е създаден през 2006 и е един от оригиналните уебсудоку сайтове. Създателят на сайта г-н Изенберг го създава с любов към играта. LiveSudoku е домът на всички Судоку играчи по цял свят с от лесни и средни Судокута до трудни и зли нива.

Можете да поканите судоку играч за мач за скорост и концентрация. Влезте в акаунта си да следите статистиката си, да видите най-добрите и най-лошите си игри и да се състезавате в арената от судоку ентусиасти. Забавлявайте се на играта!

Безплатни судоку пъзели за принтиране

Търсите судоку пъзели за принтиране? Тук може да откриете безплатни судоку пъзели за принтиране, просто отворете пъзела, който искате да принтирате и натиснете принтирай бутона, за да извадите судоку-то на хартия и да го решите, когато не сте на мобилното устройство или на компютъра.


Относно Судоку


Решаването на Судоку е интересно преживяване и веднъж щом играете, изпитвате желание да играете отново, или да решите този труден пъзел, на който сте се запънали. Предизвикателно е, но е решимо.

Тъй като принципа на играта е толкова прост и можем да го разберем лесно, се чувстваме овластени да го решим. Но също така може да бъде и разочароващо. Нивата трудно и ужасно судоку са много трудни, които изискват умения и опит и са страхотни за упражнение на концентрацията и търпението.

Моят опит е, когато имам няколко свободни минути през деня, искам да си отпочина и да изчистя съзнанието си. Играенето на тази игра от мисли би трябвало да е изморяващо, но не е. Судокуто е освежаващо! Може би това е и причината Судоку да е игра за подобряване на концентрацията, паметта и аналитичното мислене. Кара ни да продължаваме да се предизвикваме в тази елементарна мисловна игра.


Как да решим Судоку


Судоку правилата са много прости. Всички клетки трябва да съдържат число от 1 до 9. Обърнете внимание на маркираните клетки в картинката:


Маркирани клетки в live sudoku игрово поле 9х9 показващо хоризонтални и перпендикулярни линии и 3х3 групи, кръстосващи се едни в други.

Това са групи, които трябва да съдържат числата от 1 до 9 без да се повтарят (едно число може да се използва само веднъж в определена колона, ред и във всяко малко 3 х 3 поле). Границите на секциите са ограниченията и начина да се реши пъзела. Ще разберете играта много по-бързо и ще научите важни Судоку техники бързо с нашия интерактивен судоку урок. Започнете от основите на това как се играе Судоку.

Безплатно Судоку Всеки Ден


Daily sudoku on Facebook Facebook     Daily sudoku on whatsapp WhatsApp
 
Daily sudoku on Twittwr Twitter     Daily sudoku on Email Email

Започнете сутринта си с нашето судоку на деня!Съвети за Судоку Напреднали


Прескочете до средния или трудния урок, като - какво са моливни маркери или директно в судоку техники за напреднали и напреднали судоку стратегии като:
X Крило
Риба меч
XY wing or Y крило за да решимтенякои наистина екстремни судоку пъзели или известни още като - ужасно Судоку...


Игровите функции на LiveSudoku


Ако често ни посещавате най-вероятно знаете коя игра е в нашето Судоку кралство.

Ако сте нов посетител, имаместрахотна функция, която се нарича подчертай число, която подчертава число по Ваше желание в цялото поле, което прави много ллесно за окото да забележе празните клетки. За Судоку игри за напреднали, може да използвате моливен маркер, което Ви позволява да въведете по избор повече от едно число в определена клетка, което Ви помага да стесните броя от възможни числа.

Също така има бутон за връщане, който е много полезен.
Можете да се проверите по всяко време с бутона за проверка на решението.
Можете да натиснете бутона за опциите и да промените предпочитанията си за някои цветове и за нашето помощно ниво. Така, че започнете да играете лесни уеб Судоку нива и се забавлявайте!


Судоку произношение


Хората пишат судоку по най-различни начини като например судуку судоку, судуку, судуко и дори сукоку. Разбира се, правилният е Судоку.


Някои факти за уеб Судоку


Судоку е създадена в Япония и се играе по цял свят. Мобилните телефони увеличиха броя играещи судоку и честотата на техните игри няколко пъти.

Някои от най-популярните Судоку уебсайтове са websudoku, sudoku.com, 247sudoku, sudoku.game, судоку кралство и има хиляди сайтове, в които можете да играете играта. Няма нужда да споменаваме, че тук в live sudoku получавате най-интелигентното и отдаденото судоку преживяване.


 X

Стартирай случайно Судоку

Лесно   Средно
Трудно   ужасно?>
Споделяне във Facebook
Споделяне във Whatsapp
Споделяне във Twitter
Споделяне във Pinterest
Споделяне във Facebook
143