Tulostettavat

Tulostettavat | Sudoku-kirjat

Jatkuvan näyttöjen tuijottamisen sijaan tulostettavat sudokut tarjoavat virkistävän tauon ja käytännön kokemuksen, joka kiinnostaa sekä nuoria että vanhoja mieliä.


Viimeisin Pelit

Pelaa   Taso Pelaaja Aika
Pelaa SudokuMediumHue Phan04:54
Pelaa SudokuVaikeasudoku3315:54
Pelaa SudokuVaikeaJessemom5603:00
Pelaa SudokuVaikeaKashi20:45
Pelaa SudokuVaikeaefryo02:57
Pelaa SudokuTodella vaikeaBandersnatch22:32
Pelaa SudokuTodella vaikeayossi tal21:58
Pelaa SudokuTodella vaikeaЕлисеев36:27
Pelaa SudokuVaikeaCaroKE1:16:46
Pelaa SudokuHelppoHue Phan03:49

Tietoa live sudokusta


LiveSudoku.com on koti kaikille Sudoku-pelaajille ympäri maailmaa.
A Sudoku-palapeli on numeerinen ristisanatehtävä, jossa tavoitteena on täyttää 9x9-ruudukko numeroilla niin, että jokainen sarake, jokainen rivi ja jokainen 3×3-alaruudukko sisältää kaikki numerot 1-9.

Live-Sudoku luotiin vuonna 2006, ja se on yksi alkuperäisistä websudoku-sivustoista. Sivuston luoja, herra Izenberg, rakensi sen samalla rakkaudella, joka hänellä on tätä peliä kohtaan. LiveSudoku on koti kaikille Sudokun pelaajille ympäri maailmaa, helpoista ja keskivaikeista Sudokuista vaikeisiin ja todella vaikeisiin Sudoku-tasoihin.

Voit kutsua sudokukaverisi nopeus- ja keskittymisotteluun. Kirjaudu sisään seurataksesi tilastojasi, nähdäksesi parhaat ja huonoimmat pelisi ja kilpailla sudokuharrastajien areenalla. Nauti pelistäsi!

Ilmaisia tulostettavia sudoku-arvoituksia

Etsitkö sudoku-pelejä tulostettavaksi? Täältä löydät ilmaisia tulostettavia sudoku-pelejä, mene vain haluamasi pelin kohdalle ja klikkaa tulostuspainiketta saadaksesi sudokut paperille ja ratkaistaksesi ne vapaa-ajallasi matkapuhelimesta tai työpöydältäsi.


Tietoa Sudokusta


Sudokun pelaaminen on mielenkiintoinen kokemus, ja kun olet kerran pelannut, haluat pelata uudestaan tai ratkaista vaikean pulman, johon olet juuttunut. Se on haastava ja silti ratkaistavissa.

Koska pelin periaate on niin yksinkertainen ja ymmärrämme sen niin hyvin, tunnemme, että meillä on valta ratkaista se. Ja se voi olla myös turhauttavaa. Kovat sudokut ja pahan web-sudokun tasot ovat erittäin vaikeita sudokuja, jotka vaativat taitoa ja kokemusta ja ovat loistavia keskittymisen ja kärsivällisyyden harjoitteluun.

Kokemukseni on, että kun minulla on päivän aikana muutama minuutti vapaa-aikaa, haluan levätä ja tyhjentää pääni. Tämän ajatusleikin pelaamisen luulisi olevan väsyttävää, mutta se ei ole sitä. Sudoku on virkistävää! Ehkä juuri siksi Sudokua pidetään pelinä, joka parantaa keskittymistä, muistia ja analyyttistä ajattelua. Se saa meidät jatkuvasti haastamaan itsemme tämän yksinkertaisen mielen pelin avulla.


Kuinka ratkaista Sudoku


Sudokun säännöt ovat hyvin yksinkertaiset. Kaikissa soluissa on oltava numero 1 ja 9 välillä. Huomaa kuvassa korostetut solut:


Korostetut solut suorassa Sudoku-pelissä 9x9-ruudukossa, jossa näkyvät vaaka- ja kohtisuorat viivat ja risteävät 3x3-ryhmät.

Nämä ovat 1-9 numeroiden ryhmiä, jotka eivät toistu (numeroa voidaan käyttää vain kerran kussakin sarakkeessa, rivillä ja pienessä 3 x 3 ruudussa). Risteävät pisteet ovat rajoitteita ja tapa ratkaista pulma. Ymmärrät paljon nopeammin ja hankit nopeasti tärkeitä sudoku-tekniikoita interaktiivisen sudoku-tutorialin avulla. Aloita Sudokun pelaaminen perusasioista.

Ilmainen Sudoku Joka päivä


Daily sudoku on Facebook Facebook     Daily sudoku on whatsapp WhatsApp
 
Daily sudoku on Twittwr Twitter     Daily sudoku on Email Email

Aloita aamusi päivittäisellä sudokullamme!Edistyneet sudokuvinkit


Siirry keskivaikeaan tai vaikeaan opetusohjelmaan, kuten - mitä ovat kynämerkit on tai siirry suoraan edistyneisiin sudoku-tekniikoihin ja edistyneisiin sudoku-strategioihin, kuten:
X-siipi
Swordfish
XY-siipi tai Y-siipi ratkaista vakavasti äärimmäisiä sudoku-palapelejä tai niiden pahamaineisella nimellä - evil Sudoku...


LiveSudoku-pelin ominaisuudet


Jos olet vakiokäyttäjä täällä, tiedät, kuinka helppo peli on perustaa sudoku-valtakuntaamme.

Sinulle uusi kävijä, hieno ominaisuus meillä on nimeltään highlight digit, joka korostaa halutun numeron koko ruudukossa, mikä tekee siitä erittäin silmäystävällisen havaita vaikeasti tavoitettava tyhjä solu. Edistyneemmissä sudokupeleissä voit käyttää pencil marks, jonka avulla voit kirjoittaa useamman kuin yhden valinnaisen numeron tiettyyn soluun, jolloin voit rajata kaikki valinnaiset numerot.

Lisäksi siellä on peruutuspainike, joka on erittäin hyödyllinen.
Voit tarkistaa oikean vastauksen milloin tahansa Tarkista ratkaisu -painikkeella.
Voit painaa Asetukset-painiketta ja säätää joidenkin värien ja ohjevalikon asetuksia. Aloita siis nettisudokun pelaaminen helpolla tasolla ja pidä hauskaa!


Sudokun ääntäminen


Ihmiset kirjoittavat sudokun useilla eri tavoilla, kuten suduku, sudoko, suduku, suduko ja jopa sukoku. Tietenkin oikea on sudoku.


Joitakin faktoja nettisudokusta


Sudoku keksittiin Japanissa, ja sitä pelataan kaikkialla maailmassa. Matkapuhelimet lisäsivät Sudokua pelaavien ihmisten määrää ja pelien tiheyttä useilla asteikoilla.

Eräitä suosituimpia sudokusivustoja ovat websudoku, sudoku.com, 247sudoku, sudoku.game, sudoku kingdom ja on tuhansia sivustoja, joilla voit pelata peliä. Sanomattakin on selvää, että täällä live sudokussa saat omistautuneimman ja älykkäimmän sudokukokemuksen.


 X

Aloita satunnainen sudoku

Helppo   Medium
Vaikea   Todella vaikea?>
Jaa Facebookissa
Jaa Whatsappissa
Jaa Twitterissa
Jaa Pinterestissa
Jaa Facebookissa
32