Haasteet Tänään [?]

  Taso   # Tilastot Pelaa
Helppo162339 Sudoku Tilastot Pelaa Sudoku
Helppo419888 Sudoku Tilastot Pelaa Sudoku
Medium677223 Sudoku Tilastot Pelaa Sudoku
Medium648249 Sudoku Tilastot Pelaa Sudoku
Vaikea1149547 Sudoku Tilastot Pelaa Sudoku
Todella vaikea1643655 Sudoku Tilastot Pelaa Sudoku

Satunnainen Palapelit

  Taso   # Tilastot Pelaa
Helppo27598Sudoku TilastotSudoku Pelaa
Helppo420086Sudoku TilastotSudoku Pelaa
Medium546484Sudoku TilastotSudoku Pelaa
Medium813540Sudoku TilastotSudoku Pelaa
Vaikea1033074Sudoku TilastotSudoku Pelaa
Todella vaikea1987405Sudoku TilastotSudoku Pelaa

Viimeisin Pelit

  Taso Pelaaja Aika Pelaa
Todella vaikeajennyko9926:00Pelaa Sudoku
HelppoDeerne205:20Pelaa Sudoku
Todella vaikeagarx2y2:25:33Pelaa Sudoku
HelppoHennie Roets03:01Pelaa Sudoku
Mediumehrice18:23Pelaa Sudoku
VaikeaGil Piccinin26:06Pelaa Sudoku
MediumJAIB13:08Pelaa Sudoku
Todella vaikeaחגי28:40Pelaa Sudoku
Mediumפיני 105:50Pelaa Sudoku
Todella vaikeagusha726223:47Pelaa Sudoku

Tietoa live sudokusta


LiveSudoku.com on koti kaikille Sudoku-pelaajille ympäri maailmaa.
A Sudoku-palapeli on numeerinen ristisanatehtävä, jossa tavoitteena on täyttää 9x9-ruudukko numeroilla niin, että jokainen sarake, jokainen rivi ja jokainen 3×3-alaruudukko sisältää kaikki numerot 1-9.

Live-Sudoku luotiin vuonna 2006, ja se on yksi alkuperäisistä websudoku-sivustoista. Sivuston luoja, herra Izenberg, rakensi sen samalla rakkaudella, joka hänellä on tätä peliä kohtaan. LiveSudoku on koti kaikille Sudokun pelaajille ympäri maailmaa, helpoista ja keskivaikeista Sudokuista vaikeisiin ja todella vaikeisiin Sudoku-tasoihin.

Voit kutsua sudokukaverisi nopeus- ja keskittymisotteluun. Kirjaudu sisään seurataksesi tilastojasi, nähdäksesi parhaat ja huonoimmat pelisi ja kilpailla sudokuharrastajien areenalla. Nauti pelistäsi!

Ilmaisia tulostettavia sudoku-arvoituksia

Etsitkö sudoku-pelejä tulostettavaksi? Täältä löydät ilmaisia tulostettavia sudoku-pelejä, mene vain haluamasi pelin kohdalle ja klikkaa tulostuspainiketta saadaksesi sudokut paperille ja ratkaistaksesi ne vapaa-ajallasi matkapuhelimesta tai työpöydältäsi.


Tietoa Sudokusta


Sudokun pelaaminen on mielenkiintoinen kokemus, ja kun olet kerran pelannut, haluat pelata uudestaan tai ratkaista vaikean pulman, johon olet juuttunut. Se on haastava ja silti ratkaistavissa.

Koska pelin periaate on niin yksinkertainen ja ymmärrämme sen niin hyvin, tunnemme, että meillä on valta ratkaista se. Ja se voi olla myös turhauttavaa. Kovat sudokut ja pahan web-sudokun tasot ovat erittäin vaikeita sudokuja, jotka vaativat taitoa ja kokemusta ja ovat loistavia keskittymisen ja kärsivällisyyden harjoitteluun.

Kokemukseni on, että kun minulla on päivän aikana muutama minuutti vapaa-aikaa, haluan levätä ja tyhjentää pääni. Tämän ajatusleikin pelaamisen luulisi olevan väsyttävää, mutta se ei ole sitä. Sudoku on virkistävää! Ehkä juuri siksi Sudokua pidetään pelinä, joka parantaa keskittymistä, muistia ja analyyttistä ajattelua. Se saa meidät jatkuvasti haastamaan itsemme tämän yksinkertaisen mielen pelin avulla.


Kuinka ratkaista Sudoku


Sudokun säännöt ovat hyvin yksinkertaiset. Kaikissa soluissa on oltava numero 1 ja 9 välillä. Huomaa kuvassa korostetut solut:


Korostetut solut suorassa Sudoku-pelissä 9x9-ruudukossa, jossa näkyvät vaaka- ja kohtisuorat viivat ja risteävät 3x3-ryhmät.

Nämä ovat 1-9 numeroiden ryhmiä, jotka eivät toistu (numeroa voidaan käyttää vain kerran kussakin sarakkeessa, rivillä ja pienessä 3 x 3 ruudussa). Risteävät pisteet ovat rajoitteita ja tapa ratkaista pulma. Ymmärrät paljon nopeammin ja hankit nopeasti tärkeitä sudoku-tekniikoita interaktiivisen sudoku-tutorialin avulla. Aloita Sudokun pelaaminen perusasioista.


Edistyneet sudokuvinkit


Siirry keskivaikeaan tai vaikeaan opetusohjelmaan, kuten - mitä ovat kynämerkit on tai siirry suoraan edistyneisiin sudoku-tekniikoihin ja edistyneisiin sudoku-strategioihin, kuten:
X-siipi
Swordfish
XY-siipi tai Y-siipi ratkaista vakavasti äärimmäisiä sudoku-palapelejä tai niiden pahamaineisella nimellä - evil Sudoku...


LiveSudoku-pelin ominaisuudet


Jos olet vakiokäyttäjä täällä, tiedät, kuinka helppo peli on perustaa sudoku-valtakuntaamme.

Sinulle uusi kävijä, hieno ominaisuus meillä on nimeltään highlight digit, joka korostaa halutun numeron koko ruudukossa, mikä tekee siitä erittäin silmäystävällisen havaita vaikeasti tavoitettava tyhjä solu. Edistyneemmissä sudokupeleissä voit käyttää pencil marks, jonka avulla voit kirjoittaa useamman kuin yhden valinnaisen numeron tiettyyn soluun, jolloin voit rajata kaikki valinnaiset numerot.

Lisäksi siellä on peruutuspainike, joka on erittäin hyödyllinen.
Voit tarkistaa oikean vastauksen milloin tahansa Tarkista ratkaisu -painikkeella.
Voit painaa Asetukset-painiketta ja säätää joidenkin värien ja ohjevalikon asetuksia. Aloita siis nettisudokun pelaaminen helpolla tasolla ja pidä hauskaa!


Sudokun ääntäminen


Ihmiset kirjoittavat sudokun useilla eri tavoilla, kuten suduku, sudoko, suduku, suduko ja jopa sukoku. Tietenkin oikea on sudoku.


Joitakin faktoja nettisudokusta


Sudoku keksittiin Japanissa, ja sitä pelataan kaikkialla maailmassa. Matkapuhelimet lisäsivät Sudokua pelaavien ihmisten määrää ja pelien tiheyttä useilla asteikoilla.

Eräitä suosituimpia sudokusivustoja ovat websudoku, sudoku.com, 247sudoku, sudoku.game, sudoku kingdom ja on tuhansia sivustoja, joilla voit pelata peliä. Sanomattakin on selvää, että täällä live sudokussa saat omistautuneimman ja älykkäimmän sudokukokemuksen.

 X

Aloita satunnainen sudoku

Helppo   Medium
Vaikea   Todella vaikea153