Idag Utmaningar [?]

  Nivå   # Statistik Spela
Lätt411833 Sudoku statistik Spela Sudoku
Lätt95082 Sudoku statistik Spela Sudoku
Medium716563 Sudoku statistik Spela Sudoku
Medium972922 Sudoku statistik Spela Sudoku
Svår1390758 Sudoku statistik Spela Sudoku
Djävulsk1529936 Sudoku statistik Spela Sudoku

Random Puzzles

  Nivå   # Statistik Spela
Lätt144916Sudoku statistikSudoku Spela
Lätt301952Sudoku statistikSudoku Spela
Medium512285Sudoku statistikSudoku Spela
Medium750530Sudoku statistikSudoku Spela
Svår1128793Sudoku statistikSudoku Spela
Djävulsk1702772Sudoku statistikSudoku Spela

Senaste Spel

  Level Spelare Tid Spela
Djävulskחיים26:43 Spela Sudoku
SvårReemkandalaft25:55 Spela Sudoku
LättBlancamegar06:25 Spela Sudoku
DjävulskAbd Zou06:39 Spela Sudoku
MediumLow.runs.thought12:55 Spela Sudoku
DjävulskCardoc14:23 Spela Sudoku
Djävulskumagoo1724:38 Spela Sudoku
LättBOOKWORM4208:10 Spela Sudoku
Djävulskcespada42:10 Spela Sudoku
Svår1909tedyedy13:02 Spela Sudoku

Om Live Sudoku


LiveSudoku.com är hem för alla Sudoku-spelare runt om i världen.
En Sudoku-pussel är ett numeriskt korsordspussel där målet är att fylla ett rutnät på 9x9 rutor med siffror så att varje kolumn, varje rad och varje 3×3-underruta innehåller alla siffror 1-9.

Live-Sudoku skapades 2006 och är en av de ursprungliga webbsudoku-sidorna. Herr Izenberg, skaparen av webbplatsen, byggde den med samma kärlek som han har till spelet. LiveSudoku är hem för alla Sudoku-spelare runt om i världen, från lätta och medelhöga Sudoku-nivåer till svåra och riktigt svåra Sudoku-nivåer.

Du kan bjuda in dina Sudoku-vänner till en tävling i hastighet och koncentration. Logga in för att följa din statistik, se dina bästa och sämsta spel och tävla på sudoku-entusiasternas arena. Njut av spelet!

Gratis utskrivbara sudoku-spel

Letar du efter sudoku-spel att skriva ut? Här kan du hitta gratis sudoku-spel som kan skrivas ut.Gå bara till det spel du vill ha och klicka på utskriftsknappen för att få sudoku-pussel på papper och lösa dem på fritiden från din mobiltelefon eller skrivbord.


Om Sudoku


Att spela Sudoku är en intressant upplevelse, och när du väl har spelat vill du spela igen eller lösa ett svårt pussel som du har fastnat i. Det är en utmaning men ändå en lösning.

Eftersom spelprincipen är så enkel och vi förstår den så väl känner vi oss bemyndigade att lösa den. Det kan också vara frustrerande. Svåra sudoku- och evil web sudoku-nivåer är mycket svåra sudokus som kräver skicklighet och erfarenhet och är bra för att träna koncentration och tålamod.

Min erfarenhet är att när jag har några minuter ledigt under dagen vill jag vila och rensa huvudet. Man skulle kunna tro att det skulle vara tröttsamt att spela detta tankespel, men det är det inte. Sudoku är uppfriskande! Kanske är det därför Sudoku anses vara ett spel som förbättrar koncentrationen, minnet och det analytiska tänkandet. Det får oss att ständigt utmana oss själva med detta enkla tankespel.


Hur man löser Sudoku


Sudoku-reglerna är mycket enkla. Alla celler måste innehålla ett tal mellan 1 och 9. Observera de markerade cellerna i bilden:


 Uppmärksammade celler i ett rakt Sudoku-spel i ett 9x9 rutnät, som visar horisontella och vinkelräta linjer och korsande 3x3 grupper.

Detta är grupper av siffror 1-9 som inte upprepas (en siffra kan bara användas en gång i varje kolumn, rad och litet 3 x 3 rutnät). De korsande prickarna är begränsningar och ett sätt att lösa pusslet. Du kommer att förstå mycket snabbare och snabbt lära dig viktiga sudoku-tekniker med interaktiv sudoku-handledning. Börja spela Sudoku med grunderna.


Avancerade sudoku-tips


Gå till medelsvåra till svåra övningar, t.ex. vad är pennmärken, eller gå direkt till avancerade sudoku-tekniker och avancerade sudoku-strategier, t.ex.:
X-wing
Swordfish
XY-wing eller Y-wing för att lösa extrema sudoku-pussel eller deras ökända namn - evil Sudoku...


LiveSudoku-spelets funktioner


Om du är en vanlig användare här vet du hur lätt det är att starta ett spel i vårt sudoku-imperium.

För dig som är ny besökare har vi en cool funktion som heter highlight digit, som framhäver den önskade siffran över hela rutnätet, vilket gör det mycket ögonvänligt att hitta den svårfångade tomma cellen. I mer avancerade sudoku-spel kan du använda pennmärken, vilket gör att du kan ange mer än ett valfritt nummer i en given cell, vilket gör att du kan beskära alla valfria nummer.

Det finns också en avbryt-knapp, vilket är mycket användbart.
Du kan kontrollera det rätta svaret när som helst med knappen Kontrollera lösning.
Du kan trycka på knappen Inställningar och justera inställningarna för vissa färger och hjälpmenyn. Börja spela sudoku online på en lätt nivå och ha kul!


Uttalning av Sudoku


Folk stavar sudoku på många olika sätt, till exempel suduku, sudoko, suduku, suduko, suduko och även sukoku. Den korrekta är naturligtvis sudoku.


Lite fakta om sudoku online


Sudoku uppfanns i Japan och spelas över hela världen. Mobiltelefoner ökade antalet personer som spelar Sudoku och frekvensen av spel med flera storleksordningar.

Några av de mest populära sudoku-sidorna är websudoku, sudoku.com, 247sudoku, sudoku.game, sudoku kingdom och det finns tusentals sidor där du kan spela spelet. Självklart får du här på live sudoku den mest hängivna och smartaste sudoku-upplevelsen.

 X

Starta slumpmässigt sudoku

Lätt   Medium
Svår   DjävulskFacebook Share
Facebook Share
Facebook Share
Facebook Share
Facebook Share
190