Dagelijkse Uitdagingen [?]

  Niveau   # Stats Spel
Beginner411833 Sudoku Statistieken Spel Sudoku
Beginner95082 Sudoku Statistieken Spel Sudoku
Gemiddeld716563 Sudoku Statistieken Spel Sudoku
Gemiddeld972922 Sudoku Statistieken Spel Sudoku
Moeilijk1390758 Sudoku Statistieken Spel Sudoku
Zeer moeilijk1529936 Sudoku Statistieken Spel Sudoku

Willekeurige Puzzels

  Niveau   # Stats Spel
Beginner187097Sudoku StatistiekenSudoku Spel
Beginner488748Sudoku StatistiekenSudoku Spel
Gemiddeld712941Sudoku StatistiekenSudoku Spel
Gemiddeld888210Sudoku StatistiekenSudoku Spel
Moeilijk1365368Sudoku StatistiekenSudoku Spel
Zeer moeilijk1923275Sudoku StatistiekenSudoku Spel

Laatste Spellen

  Niveau Speler Tijd Spel
Zeer moeilijkAtaldig13:07Spel Sudoku
Zeer moeilijklycopersicon26:27Spel Sudoku
Moeilijkmmercedes57:27Spel Sudoku
Moeilijkגזית25:53Spel Sudoku
Moeilijksorin47:21Spel Sudoku
Beginnerקוקי06:06Spel Sudoku
Gemiddeldzachdamnit01:24Spel Sudoku
Zeer moeilijkEvaristo Canitrot12:09Spel Sudoku
MoeilijkJuti11:23Spel Sudoku
Zeer moeilijkROMANO3305:23Spel Sudoku

Over Live Sudoku


LiveSudoku.com is dé website voor alle online Sudoku spelers van over de hele wereld.
Een Sudoku puzzel is een numeriek kruiswoordraadsel met als doel een 9x9 raster op te vullen waarbij elke kolom, rij en 3x3 vierkant de nummers 1 tot 9 bevat.

Live-Sudoku heeft het licht gezien in 2006 en behoort tot de originele web Sudoku puzzels. De oprichter van deze website, Mr. Izenberg, is deze indertijd begonnen met dezelfde liefde die hij bezit voor het spel. LiveSudoku is de thuisbasis voor Sudoku spelers van alle uithoeken van de wereld. Van makkelijke en medium Sudoku tot Sudoku moeilijk en Sudoku expert niveaus.

Je kan gemakkelijk andere Sudoku spelers uitnodigen voor een snelheids- en concentratiespel. Vergeet zeker niet aan te melden om je statistieken bij te houden, je beste en slechtste spellen te kunnen zien en mee te strijden in de poel van Sudoku fanatici. Geniet van het spel!

Gratis Sudoku uitprinten

Ben je op zoek naar een Sudoku print? Op onze website kan je elke Sudoku uitprinten! Navigeer naar de Sudoku puzzels die je wilt afdrukken, klik op de Sudoku uitprinten knop en je kan de Sudoku oplossen wanneer je maar wilt.


Over Sudoku


Sudoku oplossen is een intrigerende denksport waarbij je, eenmaal je begint te spelen, wilt blijven opnieuw spelen of proberen tot je er eindelijk in slaagt die ene moeilijke Sudoku op te lossen. Het is een uitdagende maar oplosbare puzzel.

Omdat een Sudoku zo gemakkelijk is opgebouwd en oplosbaar is voor 9 tot 99 jarigen, zijn we allemaal in staat deze op te lossen. Maar het kan ook frustrerend zijn. Moeilijke Sudoku en Duivelse Sudoku niveaus zijn de hoogste moeilijkheidsgraden waarvoor ervaring en vergaande Sudoku vaardigheden nodig zijn. Deze zijn dan ook ideaal voor het verbeteren van je concentratie en geduld.

Uit eigen ervaring weet ik dat ik mijn hoofd wil laten rusten en leegmaken als ik een moment vrij heb gedurende de dag. Sudoku maken zou vermoeiend moeten zijn, maar dat is het allesbehalve. Integendeel, het laat me terug klaar denken! Dit is waarschijnlijk de reden waarom Sudoku wordt bestempeld als het spel bij uitstek om je concentratie, geheugen en analytische vaardigheden te verbeteren. Sudoku daagt ons constant uit om onszelf te blijven verbeteren.


Hoe een Sudoku oplossen


De Sudoku regels zijn zeer gemakkelijk. Elk vakje moet een number bevatten tussen 1 en 9. Let op de uitgelichte cellen in de afbeelding:


Uitgelichte vakjes in een Live Sudoku spel raster van 9x9 waarop horizontale en rechte lijnen worden getoond en de 3x3 vierkanten die elkaar kruisen.

Dit zijn groepen dat elk de cijfers 1 tot 9 moeten bevatten zonder herhaling (elk cijfer kan slechts eenmaal gebruikt worden in elke kolom, rij en 3x3 vierkant). De overlappende delen zorgen ervoor dat elk cijfer zijn specifieke plaats heeft en dit is dan ook de manier om de Sudoku puzzel op te lossen. Je zal de oplostechnieken nog sneller onder de knie krijgen via onze interactieve Sudoku handleidingen. Begin vanaf de basis om te leren hoe je een Sudoku moet oplossen.


Gevorderde Sudoku tips


Ga meteen naar de medium Sudoku en moeilijke Sudoku handleiding om te ontdekken wat Kandidaten Opschrijven betekent of sla deze over en ga naar de ultieme Sudoku oplosmethodes en -strategieën zoals:
X Wing
Zwaardvis
XY wing or Y wing voor het oplossen van de meest extreme Sudoku puzzels, ook wel genaamd - Duivelse Sudoku...


De LiveSudoku spelkenmerken


Als je geregeld terugkomt voor te spelen op onze website, dan weet jij als geen ander hoe gemakkelijk ons Sudoku Kingdom is opgebouwd.

Voor onze nieuwe spelers beschikken we over een perfect hulpmiddel dat we cijfer uitlichten noemen. Dit hulpmiddel licht het cijfer van jouw voorkeur uit over het hele raster, dit maakt het dan ook een heel gebruiksvriendelijk kenmerk om snel het ontbrekende vakje te vinden. Voor de gevorderde Sudoku oplosser kan je gebruik maken van de Kandidaten Opschrijven optie die ervoor zorgt dat je meer dan één cijfer in een vakje kan noteren. Zo behoud je steeds het overzicht van alle mogelijke oplossingen.

Een andere, zeer nuttige, knop is om je laatste zet ongedaan te maken.
Je kan je spel op elk moment nakijken met de Oplossing Nakijken knop.
Ga naar de instellingen om je voorkeuren omtrent kleuren en ons hulpniveau aan te passen. Begin nu met het spelen van onze web Sudoku makkelijk niveau. Veel plezier!


Uitspraak Sudoku


Veel personen schrijven Sudoku elk op hun eigen manier zoals suduku, sudoko, suduku, suduko and even sukoku. Natuurlijk, de enige correcte vorm is Sudoku.


Een paar weetjes over Sudoku


Sudoku is uitgevonden in Japan en is uitgegroeid tot een wereldwijd gekend spel. Smartphones hebben ervoor gezorgd dat Sudoku door nog meer mensen wordt gespeeld en de hoeveelheid Sudoku’s die worden opgelost is indrukwekkend gestegen.

Een paar van de populairste Sudoku sites zijn Killer Sudoku, Sudoku Net, Smarter Sudoku, Sudoku Robinu, Samurai Sudoku en duizenden anderen. Het is onnodig om te vermelden maar natuurlijk zit je het beste hier bij ons. Live Sudoku is de meest toegewijde en uitgebreide Sudoku ervaring die er te vinden is op het web.

 X

Begin een Willekeurige Sudoku

Beginner   Gemiddeld
Moeilijk   Zeer moeilijkFacebook Share
Facebook Share
Facebook Share
Facebook Share
Facebook Share
200